STAR ARNHEM

STAR ARNHEM Cafetaria - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1329 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 19:14 Zeer goed verzorgd. Het eten was erg lekker en ook snel bezorgd.
27 jun 2022 om 14:21 Normaal gesproken is de friet heerlijk, vandaag was de friet hard en bruin. Ook de kaas van de pizza was hard, bruin en flinterdun, het maakte een krakend geluid! Jammer, wellicht was het té druk.
24 jun 2022 om 9:01 Een onbeschofte man aan de telefoon omdat we een verkeerde bestelling kregen. Hij snauwde ons af en we hoefde niet meer bij hem te bestellen. Hij vond het belachelijk dat het “om een plakje kaas ging” we bestelden een cheeseburger maar was een gewone
24 jun 2022 om 8:29 Prima gegeten! Vriendelijke bezorger.
21 jun 2022 om 19:16 Top was lekker de pizza, echt vriendelijke bezorger ook!
13 jun 2022 om 23:08 Was de friet op of zo? Nog nooit een grote friet gehad die niet boven de rand van het bakje uitkwam. En jammer dat de kroket keihard stukgebakken was.
13 jun 2022 om 21:54 Was weer heerlijk
11 jun 2022 om 13:37 Zoals altijd top snelle bezorging en hele aardige bezorger
6 jun 2022 om 21:11 Duurt veelste lang..voordat ik míjn eten kreeg
5 jun 2022 om 20:37 Helemaal goed, goed te eten en was ook warm zeker een aanrader
2 jun 2022 om 20:13 Was weer heerlijk hoor
17 mei 2022 om 18:06 Nooit meer! Slechte rasfriet: slap en niet warm. Broodje hamburger: ik wist niet dat dit nog gemaakt werd, slap wit bolletje met een eenvoudig plak kaas en een lauwe burger.